2.700 mm'lik uzun bir aks mesafesine sahip olan aracın boyu 3.990 mm. 400 litre hacimli bagajı gerektiğinde 525 litreye kadar büyütülebilen aracın geniş cam yüzeyleri iç mekandakilerin ferah bir şekilde yolculuk etmelerine yardımcı oluyor. İnce yapılı farları xenon ve LED teknolojilerini barındırırken yan camları ikiye bölen şerit hem görsel hem de işlevsel. Ön kısmında yan aynaların yerine yerleştirilen geri görüş kameralarını barındıran bu şeridin sadece alt kısmında kalan cam açılabiliyor.
İç mekanı oldukça sade bir biçimde tasarlanmış olan otomobil oval bir direksiyon simidine ve ön cam alt kısmı boyunca uzanan göstergelere sahip. Orta konsolu dokunmatik bir ekrandan oluşan Go!'nun ön koltukarı arasında geçişi kolaylaştırmak için vites konsolu iptal edilirken orta kol dayanağı kaldırılabiliyor.
Dört adet tekli koltuğa sahip olan aracın bütün bu koltukları elektrikli olarak ayarlanabiliyor. Kapıları da elektrikli yardımcılarla açılabilen aracın bagaj kapağını açmak için tamponun alt kısmında bulunan algılayıcılara bir ayak hareketiyle sinyal göndermek yeterli oluyor.
Beğendiğiniz Ödev Kapaklarını resimlerin altlarındaki İNDİR 'e tıklayarak bilgisayarınıza indirebilirsiniz. İndirdiğiniz word sayfalarında gerekli değişiklikleri yapıp, renkli çıktılarını alarak ödevlerinizde kullanabilirsiniz... (isterseniz yazı karakterlerini, çerçeveyi, yazı renklerini vs. değiştirebilirsiniz) MATEMATİK DÖNEM ÖDEVİ KAPAKLARI İNDİR İNDİR İNDİR İNDİR İNDİR İNDİR İNDİR İNDİR İNDİR İNDİR İNDİR İNDİR
Marmara Bölgesi’nin Ekonomik Faaliyetleri Ülkemizin en önemli sanayi ve ticaret merkezleri Marmara Bölgesi’ndedir. Tarım ve turizmden de önemli miktarda gelir elde edilen bölgede başlıca sanayi tesisleri İstanbul, Kocaeli ve Bursa illerinde yoğunluk gösterir. Hem ülke ve hem de uluslararası düzeyde ulaşım yollannın buluşma noktasında yer alan İstanbul kenti, ekonomi açısından Türkiye’nin başkenti durumundadır (bak. istanbul). Bir petrol rafinerisi ve tersanelerin bulunduğu bölgede başlıca sanayi kuruluşlan otomobil, yedek parça, vagon, elektrikli eşya, cam, ilaç, kimyasal maddeler, çimento, kâğıt, lastik, dokuma, hazır giyim, metal eşya, şeker, içki, sigara ve gıda maddeleri üreten fabrikalardır. Bölgenin sanayi ürünlerinden bir bölümü yurtdışına satılır. Türkiye’nin ve bölgenin en önemli ticaret merkezi de İstanbul’dur. Çok çeşitlenmiş bir tarımsal etkinliğin olduğu Marmara Bölgesi’nde en çok yetiştirilen ürünler buğday, şekerpancarı, mısır, ayçiçeği ile çeşitli sebzeler ve me...
0 Yorumlar