Permütasyon - İstek


Permütasyon dönem ödevi isteği üzerine bu yayın yapılmıştır.

Daha önce PERMÜTASYON konusunu sitemizde anlatmıştık. ancak özel istek olunca konuyu tekrar gözden geçirip örneklerle zenginleştirilmiş halini indirilebilir ödev haline getirdik. Ödevde farklı kaynaklardan yararlanıldı. Yine de ödevi anlayabilmeniz için elinizdeki kaynaklarla bizim sunduğumuz kaynağı sentezleyin. Her zaman söylediğimiz gibi, sitemizdeki dönem ödevleri, ödevlere başlayabilmeniz için harika bir kaynak, ama asla ödevin tamamı değildir. Aşağıda Dosyalar sitesinden olan alıntı ile PERMÜTASYON konu anlatımımızı birlikte inceleyip uygun şekilde elle yazmanız durumunda daha fazla kaynağa ihtiyacınız olmadan ödevinizi hazırlayabileceksiniz.

ÖDEVİ BURAYI TIKLAYARAK İNDİREBİLİRSİNİZ... (Direkt indirme işlemi başlamazsa tarayıcıda sağ alt kısma mouse ile geliniz ve oluşan kaydet tuşuna basınız. Bilgisayarınıza PDF formatında kayıt gerçekleşecek, Adobe Reader programı ile açıp yazdırabileceksiniz.)

UYARI: Detaylı ödev, ilerki tarihlerde hazırlanacak olup, ödeviniz hakkında bilgi sahibi olabilmeniz ve konuyu anlamanız için yukardaki kaynaktan çalışınız. Detaylı ödev hazırlama işlemi sıralı ve seçmeli olarak yapıldığı için ödev teslim tarihinizi göz önünde bulundurunuz. Eğer yakın bir tarih ise kesinlikle beklemeden yukardaki kaynaklardan ve kendi kaynaklarınızdan yararlanarak ödevinizi hazırlamaya başlayın. Yoğunluk nedeni ile detaylı ödevler genellikle seçmece yapılmaktadır... (Ücretli ödev isteklerinde seçilmemiş bile olsanız en üst sıraya ödevler atılacağından ücretsiz ödev isteklerinin detaylı ödev hazırlama işlemleri gecikebilmektedir.)

Yorum Gönder

0 Yorumlar